Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies .

Ik ga akkoord liever niet.

IFF Brugge, where science & creativity meet

IFF Brugge, in de regio nog altijd bekend als “de gistfabriek”, produceert enzymen die gebruikt worden in onder andere bier, brood, veevoeding, bio-brandstoffen, textiel en wasmiddelen.

De ontwikkeling en productie van enzymen is een hoogtechnologisch en complex proces. Maar door de jaren heen heeft IFF Brugge een specifieke kennis en expertise ontwikkeld in biotechnologie, waardoor het bedrijf een voortrekkersrol binnen de groep IFF inneemt.

De beursgenoteerde groep IFF is sterk groeiend. Om de verdere ambities mogelijk te maken, zoekt de Brugse fabriek nieuwe collega’s met een interesse in biotechnologie en een technische achtergrond.

IFF wil de Brugse vestiging verder laten uitgroeien tot pionier op het vlak van innovatie en duurzaamheid. “We investeren fors in onze mensen en leiden hen continu op. Zo slagen we er in om in een zeer complexe business indrukwekkende resultaten te behalen en duurzame producten te ontwikkelen. Eigenlijk zijn we ook met de toekomst van onze planeet bezig. En dat maakt de job nog interessanter.”

Samen met de installatie van een zesde fermentor zullen nieuwe mensen de verdere groei faciliteren. “Wie hier aan de slag gaat, is alvast zeker van werk. Je komt terecht in een familiaal bedrijf met een horizontale structuur, waar iedereen aanspreekbaar is. Onze arbeidsvoorwaarden zijn bijzonder interessant, met een goede verloning en een flexibele vakantieregeling. Work hard, play hard, dat is ons motto. Heb jij het in je om ons team te versterken?”

Kom meer te weten over de mensen die bij IFF Brugge aan de slag zijn.

Tentoonstelling 125 jaar De Gistfabriek

IFF Brugge - Genencor International BV - De Gistfabriek - bestaat 125 jaar in Brugge en vierde dit met een fototentoonstelling die voor iedereen toegankelijk was. 50 grote fotopanelen aan de fabrieksmuren in de Komvest tonen de geschiedenis van de fabriek en zijn medewerkers. Na afloop kregen de foto's een nieuwe thuis bij mensen die een speciale band hebben met de gistfabriek.

Kom jij het team versterken?